il Müftülüğü Tarafından Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ...

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yılı yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle lise ve ortaokul öğrencileri arasında kompozisyon ve şiir yarışması ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çevrimiçi olarak yapılan Gençlik Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

➡️Ortaokul öğrencileri arası düzenlenen kompozisyon yazma yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ceyhun Türker 2.

➡️Lise öğrencileri arası düzenlenen şiir yazma yarışmasında okulumuz öğrencilerinden

Ebrar Şayakdokuyan 1.,

Aleyna Tomris 3.

➡️Ortaokul öğrencileri arası düzenlenen gençlik bilgi yarışmasında okulumuz öğrencilerinden

Aybüke Uçar 3. olmuştur.

Öğrencilerimizi, ilgili öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ederiz.

25.03.2022 1546

Adres:
Raşit Bey Mahallesi Dini İlimler Eğitim ve Uygulama Kampüsü Küme Evler Anadolu Lisesi Merkez/Nevşehir